Comunicat de presă

Profetul oferă un mesaj despre puterea vindecătoare a recunoștinței

Un conducător religios la nivel mondial oferă o rugăciune de recunoștință și invită oamenii de pretutindeni să facă două lucruri importante pentru a ne ajuta să ne vindecăm relațiile și comunitățile distruse

Un conducător religios la nivel mondial oferă o rugăciune de recunoștință și invită oamenii de pretutindeni să facă două lucruri importante pentru a ne ajuta să ne vindecăm relațiile și comunitățile distruse

Russell M. Nelson, conducător religios la nivel mondial și președinte al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, are un nou mesaj de speranță, vindecare și unitate care să ne ajute să ieșim din perioada grea în care ne confruntăm cu pandemia de COVID-19 și să eradicăm alte necazuri, precum ura și lipsa de respect.

Profetul a oferit o rugăciune de recunoștință pentru lume și pentru fiecare persoană din lume. De asemenea, dânsul a invitat toți oamenii de pretutindeni să facă două lucruri importante pentru a ne ajuta să ne vindecăm relațiile și comunitățile distruse.

  1. Timp de șapte zile, să transformăm rețelele de socializare în propriul jurnal de recunoștință.
  2. Să spunem o rugăciune de mulțumire.
    

Descărcați această prezentare video

Exprimându-și recunoștința pentru oamenii de știință și cercetătorii care dezvoltă un vaccin pentru COVID-19, profetul (fost chirurg cardiolog și specialist inovator în chirurgie toracică) ne aduce aminte că „nu există medicamente sau operații care pot repara multele suferințe și maladii spirituale cu care ne confruntăm” cu toții ca societate la nivel mondial. Acestea includ sentimente de ură, neliniște, violență, rasism, lipsa onestității și a politeții. „Există, totuși, un remediu – unul care poate părea surprinzător – deoarece este contrar instinctelor noastre”, spune președintele Nelson. „Totuși, efectele lui au fost confirmate de oameni de știință, precum și de femei și bărbați credincioși. Mă refer la puterea vindecătoare a recunoștinței.”

Pentru a citi și a viziona mesajul video al profetului, tradus în 31 de limbi, accesați GiveThanks.ChurchofJesusChrist.org. Accesând această pagină, puteți citi și relatarea personală a președintelui Nelson despre când și cum a primit inspirație pentru a oferi această rugăciune de recunoștință pentru întreaga lume.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.