Comunicat de presă

Platforma FamilySearch este acum disponibilă în 30 de limbi

Începând cu luna august a acestui an, FamilySearch.org a adăugat opțiuni în 20 de limbi făcând disponibil cel mai mare serviciu genealogic din lume (care este și gratuit) în 30 de limbi în total. Site-ul a fost disponibil în 10 limbi (chineză, engleză, franceză, germană, italiană, japoneză, coreeană, portugheză, rusă și spaniolă) de când a fost lansat prima oară în 2007.

© 2020 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
  

„Creșterea numărului de limbi în care este disponibilă platforma FamilySearch ne oferă ocazia de a ajuta mai mulți oameni din întreaga lume și de a le îmbogăți capacitatea de a descoperi într-un mod distractiv și memorabil informații despre familia lor și a crea legături cu membrii familiei”, spune Steve Rockwood, director executiv al FamilySearch Internațional.

Utilizatorii FamilySearch își pot crea conturi gratuite, pot întocmi arbori genealogici, explora miliarde de înregistrări genealogice și adăuga amintiri de familie și artefacte folosind una dintre cele 30 de limbi de mai jos. Aplicația pentru dispozitive mobile Arbore genealogic este disponibilă pentru sistemele iOS și Android dacă limbile sunt disponibile pe dispozitivul utilizatorului.

Oricine vizitează FamilySearch.org folosind un program de navigare setat la una dintre limbile noi poate naviga automat pe site în acea limbă. Altfel, utilizatorii pot selecta limba lor preferată din lista de opțiuni din setările privind limba site-ului, aflate în partea de jos a FamilySearch.org.

FamilySearch.org este o organizație nonprofit, formată din voluntari și sponsorizată de Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă.

Limbi

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.