Comunicat de presă

Pentru sfinții din zilele din urmă din întreaga lume, apar mai multe ocazii de slujire în calitate de misionari seniori care deservesc

Sfinții din zilele din urmă eligibili de oriunde în lume pot fi luați în considerare pentru a sluji în calitate de misionari seniori care deservesc

Într-o scrisoare din partea Primei Președinții, se spune că ocaziile de slujire în calitate de misionari seniori care deservesc sunt acum disponibile pentru membrii Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă de oriunde din întreaga lume.

Înainte, însărcinările de a sluji în calitate de misionari seniori care deservesc erau disponibile doar celor care locuiau în Statele Unite, Canada și un număr limitat de alte zone. Acești misionari locuiesc acasă și slujesc între opt și 40 de ore pe săptămână timp de cel puțin șase luni. Ei se implică în slujire care poate duce la împlinire spirituală profundă. Președintele lor de țăruș local continuă să fie conducătorul lor ecleziastic.

misionari seniori care deservesc01
misionari seniori care deservesc01
misionari seniori care deservesc.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Prima Președinție continuă să încurajeze sfinții din zilele din urmă să slujească departe de casă, în calitate de misionari seniori, dacă le permit circumstanțele. Cei interesați să slujească în calitate de misionari seniori sau misionari seniori care deservesc se pot înscrie pe SeniorMissionary.ChurchofJesusChrist.org. Această parte a site-ului Bisericii este disponibilă în limba engleză și va fi în curând disponibilă în limbile franceză, spaniolă și portugheză. Pagina va găsi potriviri între nevoile Bisericii și talentele, interesele și disponibilitatea dumneavoastră. Noi ocazii de slujire sunt adăugate continuu pe site. „Suntem profund recunoscători pentru slujirea plină de credință a misionarilor seniori din întreaga lume și pentru contribuțiile lor importante la clădirea împărăției lui Dumnezeu”, se spune în scrisoarea din partea Primei Președinții.

misionari seniori care deservesc02
misionari seniori care deservesc02
misionari seniori care deservesc.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Cei peste 20.000 de misionari seniori ai Bisericii care deservesc ajută oamenii să se apropie mai mult de Dumnezeu și să simtă dragostea Sa în multe moduri. Ei ajută în birouri ale misiunilor, magazii ale episcopilor, centre de distribuire, centre și biblioteci FamilySearch, programe pentru bizuirea pe forțele proprii, BYU – Pathway, centre de angajare și în multe alte locuri. Ocaziile misionarilor seniori de a sluji, atât acasă, cât și departe de casă, au fost împărtășite într-o actualizare recentă a capitolului 24 din Manualul general.

Momentan sunt disponibile mii de ocazii de slujire în calitate de misionari seniori care deservesc. De exemplu, în luna februarie a anului 2021, misionarii seniori care deservesc au început să fie chemați și desemnați să slujească în templele Bisericii din Statele Unite și Canada pentru a înfăptui muncă care nu implică realizarea de rânduieli. Ei vor îndeplini roluri îndeplinite anterior de voluntarii în templu.

Detalii suplimentare despre ocaziile de slujire în calitate de misionari seniori care deservesc pot fi găsite în această scrisoare și anexă din partea Primei Președinții.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.