Biografie a unui conducător

Patrick Kearon

Vârstnicul Patrick Kearon a fost susţinut ca membru al Primului Cvorum al Celor Şaptezeci al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă în data de 3 aprilie 2010, la vârsta de 48 de ani. În momentul în care a primit această chemare, dânsul slujea ca membru al celui de-al Treilea Cvorum al Celor Şaptezeci în Zona Europa. A slujit ca director executiv adjunct al Departamentului Preoţiei şi Departamentului de Servicii Media. Dânsul a fost chemat să slujească în calitate de primul consilier în Preşedinţia Zonei Europa cu începere de la 1 august 2012.

Vârstnicul Kearon şi-a desăvârşit educaţia în Orientul Mijlociu şi Marea Britanie. Vârstnicul Kearon a trăit şi a lucrat în Marea Britanie, Arabia Saudită şi Statele Unite în diferite domenii, inclusiv asistenţă medicală, alimentaţie, industria automobilelor şi transporturi şi a condus propria agenţie de consultanţă în domeniul comunicaţiilor. Activitatea sa civică şi în cadrul comunităţii a inclus slujirea în comitete pentru acţiuni de caritate, în consiliul de conducere al unei şcoli, cel al unei agenţii şi cel al unui colegiu.

De când s-a alăturat Bisericii, în ajunul Crăciunului din anul 1987, vârstnicul Kearon a slujit în numeroase chemări, printre care asistent al funcţionarului de episcopie, preşedinte al Tinerilor Băieţi din episcopie, consilier al episcopului, preşedinte de ramură, preşedinte de ţăruş şi autoritate a zonei-Cei Şaptezeci.

Patrick Kearon s-a născut în Carlisle, Cumberland, Anglia, în ziua de 18 iulie 1961. Dânsul s-a căsătorit cu Jennifer Carole Hulme în anul 1991. Dânşii sunt părinţii a patru copii, dintre care unul a decedat.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.