Comunicat de presă

Mormonii din Europa de Vest se unesc în cadrul transmisiunii internaționale

Ca și alți creștini, membrii Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă se adună duminicile pentru a preaslăvi, a intona imnuri, a se ruga și a asculta predici. În ziua de duminică, 3 iunie 2018, mormonii din Europa de Vest se vor uni în cadrul unei transmisiuni internaționale și nu în cadrul adunărilor congregațiilor locale.

După un scurt bun venit rostit de conducătorii locali în diferitele case de întruniri, oficianții Bisericii de la sediul din Salt Lake City, statul Utah, S.U.A., li se vor adresa în cadrul unei transmisiuni în direct.

Conferința va fi transmisă în albaneză, croată, cehă, olandeză, engleză, farsi (persană), franceză, germană, greacă, maghiară, italiană, polonă, portugheză, română, rusă, sârbă, slovacă, slovenă, spaniolă.

Se anticipează că un membru al Primei Președinții sau al Cvorumului celor Doisprezece Apostoli al Bisericii va prezida adunarea. Vor participa și alți conducători ai Bisericii.

Biserica are în prezent peste 500.000 de membri în Europa, care formează 1.422 de congregații.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.