Comunicat de presă

Mesajul de Crăciun al Primei Preşedinţii

Prima Preşedinţie a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă a transmis mesajul de mai jos cu ocazia Crăciunului din anul 2015:

Găsim adevărata bucurie a Crăciunului când facem ca Salvatorul să fie personajul principal al acestei perioade. Îl putem păstra în gândurile noastre şi în viaţa noastră când realizăm lucrarea pe care El doreşte ca noi s-o facem, aici, pe pământ. Fie ca noi, în mod special în această perioadă, să urmăm exemplul Său iubindu-ne şi slujindu-ne aproapele.

Crăciunul înseamnă să dăruieşti fără să te aştepţi să primeşti. Înseamnă fericire, deoarece vedem bucurie în oameni. Înseamnă să uităm de noi înşine şi să găsim timp pentru alţii. Înseamnă pace, deoarece am găsit pace în învăţăturile Salvatorului. Este timpul în care ne dăm seama cel mai bine că dragostea pe care o dăruim creşte direct proporţional cu măsura în care o oferim.

Pe măsură ce perioada Crăciunului ne cuprinde cu slava ei, fie ca noi, asemenea magilor, să căutăm acea stea luminoasă şi specială care să ne călăuzească spre ocazia noastră de Crăciun de a sluji aproapelui nostru. Fie ca noi, toţi, să călătorim, în spirit, la Betleem având o inimă tandră şi afectuoasă drept dar pentru Salvator. Şi fie ca noi, toţi, să avem un Crăciun plin de bucurie.

Thomas S. Monson
Henry B. Eyring
Dieter F. Ucthdorf

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.