Comunicat de presă

Lucruri mici și simple – muncă umanitară în România

„Una dintre metodele de eradicare a sărăciei în rândul copiilor este aceea de a ne ocupa de sărăcia din gospodărie, în care aceasta își are rădăcinile. Accesul la servicii sociale de calitate trebuie să fie o prioritate.” Secretarul general ONU, dl. Antonio Guterres.

„Când pandemia a început în București, România, activitatea asociației de caritate oficial recunoscută, Helping Hands-Asociația Mâini Întinse, a fost brusc întreruptă de la cauza pentru care a fost înființată. Fără măști de protecție, membrii organizației nu puteau obține proviziile necesare. Noi am putut să le oferim măști de protecție. Pe lângă aceasta, au fost identificate 30 de familii care aveau nevoie imediată de alimente și provizii de bază.

Bunică și nepoată primind provizii de alimente
Bunică și nepoată primind provizii de alimente© 2020 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
           

În ultimii câțiva ani, am avut un parteneriat cu Asociația Mâini Întinse pentru a sprijini munca lor umanitară oferind echipament pentru locurile de joacă, renovări de clădiri și, acum, asigurarea în regim de urgență a măștilor pentru prevenirea COVID și a proviziilor de alimente. Această organizație își orientează resursele spre sprijinirea educației a 120 de copii cu dizabilități și dezavantajați din punct de vedere social. Organizația oferă, de asemenea, consiliere părinților acestor copii.

        

Adrian Popa, directorul Asociației Mâini Întinse, este un umil campion al muncii umanitare.  Dânsul a primit sprijinul departamentelor administrative locale și are viziunea de a mări capacitatea organizației pentru a deservi mai mulți copii și familii aflate la nevoie”, a explicat vârstnicul Mark Falslev, de la Caritatea Sfinților din Zilele din Urmă.

Împachetarea ajutoarelor de alimente
Împachetarea ajutoarelor de alimente© 2020 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
    

„Trebuie să știți că am început luna rugându-ne, cerându-I lui Dumnezeu să ne ajute în această lună să sprijinim 30 de familii afectate de criza cauzată de pandemia COVID. O zi mai târziu, vârstnicul Mark Falslev m-a sunat oferind alimente pentru familii. Îl slăvesc pe Dumnezeu pentru că a răspuns rugăciunilor noastre. Suntem binecuvântați pentru că putem să-i ajutăm pe alții.

             

Cu toții suntem copiii lui Dumnezeu. Nu contează ce rasă, religie, poziție socială sau avere deține o persoană; Dumnezeu cunoaște acțiunile noastre și ne iubește pe toți. În această confuzie și îngrijorare din lume, munca umanitară în beneficiul persoanelor poate aduce o schimbare în cadrul comunității”, a spus Adrian Popa, directorul Asociației Mâini Întinse.

„Apreciem ocazia de a lucra cu persoane atât de minunate din România și de a vedea mâna Domnului lucrând pentru noi, toți, în eforturile noastre. Lucrurile mici și simple pot conta foarte mult în greutățile cu care ne confruntăm în viață”, a continuat vârstnicul Falslev.

Pregătirea diplomelor din domeniul educației
Bunică și nepoată primind provizii de alimente© 2020 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
                      

Caritatea Sfinților din Zilele din Urmă, organizația umanitară a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, a lucrat în parteneriat cu Adrian Popa în cadrul câtorva proiecte de-a lungul anilor, inclusiv în inițiative majore de îmbunătățire a rețelei de apă potabilă din Poșta, Tulcea și Valea Teilor.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.