Declaraţie oficială

Declarație de susținere a comunităților afectate de cutremurele din Turcia și Siria

Ca răspuns la cutremurele devastatoare care au lovit Turcia și Siria, Președinția Zonei Centrale, Europa, a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, a emis astăzi următoarea declarație:

Suntem profund întristați de pierderea tragică a multor vieți ca urmare a cutremurelor care au lovit Turcia și Siria. Ne exprimăm dragostea și sprijinul față de oamenii din acele țări care se confruntă cu această tragedie teribilă.

Rugăciunile noastre și rugăciunile sfinților din zilele din urmă din întreaga Europă sunt cu ei în timp ce ei fac eforturi să-și revină din acest dezastru. În prezent, Biserica ia legătura cu alte organizații care oferă sprijin, atât la nivel global, cât și în țarile respective, pentru a oferi ajutor.

Președinția Zonei Centrală, Europa

Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă

Vârstnicul Massimo De Feo

Vârstnicul Erich W. Kopischke

Vârstnicul Rubén V. Alliaud

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.