Comunicat de presă

Conferința Generală a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă – timp în care ascultăm un profet din zilele noastre

Milioane de persoane se vor aduna la sfârșitul săptămânii viitoare, în zilele de 6 și 7 aprilie pentru a participa la Conferința Generală Anuală a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă.

FRANKFURT – Milioane de persoane se vor aduna la sfârșitul săptămânii viitoare, în zilele de 6 și 7 aprilie pentru a participa la Conferința Generală Anuală a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă.

O trăsătură distinctivă a Bisericii este credința că Dumnezeu continuă să vorbească profeților din zilele noastre, pentru a-i conduce și îndruma pe copiii Săi, la fel cum a vorbit lui Moise, Avraam și altora din vremurile biblice. Conferința Generală are loc de două ori pe an și, în timpul desfășurării acesteia, membrii și prietenii Bisericii lui Isus Hristos, vor avea ocazia de a asculta glasul de îndrumare al Domnului prin profetul Russell M. Nelson, președintele Bisericii.

 

În timpul conferinței, alături de președintele Nelson, mulți alți conducători ai Bisericii, inclusiv membri ai Cvorumului celor Doisprezece Apostoli, vor avea ocazia să vorbească. Asemenea profetului, apostolii primesc, de asemenea, îndrumare și revelație de la Dumnezeu, așa cum au primit Petru, Iacov, Ioan și Pavel din Noul Testament. Principala responsabilitate a unui apostol este de a depune mărturie despre Hristos și a-i invita pe toți să se îndrepte spre Salvator și să dezvolte propria relație cu El.

Vârstnicul David A. Bednar, din Cvorumul celor Doisprezece Apostoli, în cadrul Conferinței Generale din luna aprilie a anului trecut, a spus următoarele: „Depun mărturie că Isus Hristos este Mântuitorul nostru înviat care trăiește și vă promit că El ne va îndruma, proteja și întări pe măsură ce umblăm în blândețea sau umilința ce vine din Spiritul Său”.

Conferința va include, de asemenea, cuvântări ale conducătoarelor femeilor și ale altor conducători din Biserică.

Toți suntem invitați să participăm la Conferința Generală Anuală pentru a asculta mesajele inspirate și a învăța mai multe despre Isus Hristos.

Programul Conferinței Generale din luna aprilie 2019:

Sesiunea generală a Preoției pentru tinerii băieți și bărbații în vârstă de 12 ani și mai mari va avea loc duminică, 7 aprilie, la ora 3:00 a.m. UTC+2

Sesiunile generale pentru toți membrii vor avea loc sâmbătă și duminică, 6 și 7 aprilie, la ora 7.00 p.m. și 11:00 p.m. UTC+2.

Toate sesiunile care au loc sâmbătă și sesiunea generală a Preoției vor fi retransmise duminică.

Conferința va fi transmisă online pe ChurchofJesusChrist.org și va fi disponibilă în mai mult de 80 de limbi în locuri în care membrii și prietenii sunt invitați să urmărească și să participe. Urmăriți #ConferintaGenerala pe rețele de socializare pentru a vedea modul în care cuvintele profeților și apostolilor din zilele noastre au inspirat milioane de persoane.

Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă are peste 16 milioane de membri în lumea întreagă și 1.400 de congregații în Europa.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.