Comunicat de presă

Conducători ai sfinților din zilele din urmă vor vorbi în cadrul Conferinței de la Vatican

Vârstnicul Dale G. Renlund și vârstnicul William K. Jackson vor vorbi despre „clădirea punților de compasiune” în ceea ce privește sănătatea și bunăstarea

Vârstnicul Dale G. Renlund, din Cvorumul celor Doisprezece Apostoli a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, și vârstnicul William K. Jackson, autoritate generală-Cei Șaptezeci, vor participa la  o conferință internațională (6-8 mai 2021) organizată în colaborare cu Consiliul Pontifical pentru Cultură al Vaticanului.

 

A cincea Conferință Internațională de la Vatican: Să explorăm mintea, trupul și sufletul va analiza „rolul religiei, credinței și spiritualității, precum și interacțiunea dintre minte, trup și suflet”.

Pentru detalii complete despre conferință, vă rugăm să accesați: https://vaticanconference2021.org/

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.