Comunicat de presă

Carol F. McConkie a fost aleasă vicepreședintă a ONG-ului Comitetul pentru Statutul Femeilor, Geneva

Sora Carol F. McConkie a fost aleasă vicepreședintă a ONG-ului Comitetul pentru Statutul Femeilor, Geneva

carol-f-mcconkie.jpegDownload Photo

Grupul promovează egalitatea de gen și împuternicirea femeilor și a fetelor de pe întreg globul și apărarea drepturilor lor. ONG-ul Comitetul pentru Statutul Femeilor de la Geneva, are statut consultativ în cadrul Consiliului Economic și Social al Națiunilor Unite și este format din reprezentante din aproximativ 40 de organizații non-guvernamentale (ONG-uri) acreditate de O.N.U.

Sora McConkie a fost implicată în ONG-ul Comitetul pentru Statutul Femeilor de la Geneva din luna aprilie a anului 2019. Atunci, dânsa și soțul dânsei, Oscar, au început să slujească în calitate de misionari însărcinați cu gestionarea relațiilor cu guverne pentru Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă la O.N.U., în Geneva. Dânșii urmăresc evenimentele din sfera juridică și politică și clădesc relații cu delegații cheie de la O.N.U. și cu alte ONG-uri.

Sora McConkie a slujit din anul 2013 până în anul 2018 în Președinția generală a Tinerelor Fete a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.