Comunicat de presă

Biserica publică seria de videoclipuri „Cere de la Dumnezeu” în Europa

Materialele video se referă la cele mai grele întrebări ale vieții

O serie de videoclipuri care îi inspiră pe oameni să găsească răspunsuri la cele mai grele întrebări ale vieții va fi publicată de către Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă în Zona Europa. Primul videoclip din seria „Cere de la Dumnezeu”, intitulat „De ce sunt aici?”, a fost publicat în data de 23 iunie 2017 pe site-urile oficiale ale Bisericii în 30 de țări din zonă. Până în prezent, au fost puse la dispoziție pe aceste site-uri șase videoclipuri. În fiecare săptămână, vor fi adăugate noi videoclipuri, deoarece se așteaptă ca această campanie să dureze toată vara.

Subiectele includ întrebări uzuale, cum ar fi: „De ce li se întâmplă lucruri rele oamenilor buni?”, „Ce pot să fac când mă simt singur?”, „Oare Dumnezeu răspunde la rugăciuni? sau „De ce este viața atât de grea?”. Videoclipurile, care includ mesaje inspirate luate din cuvântările conducătorilor Bisericii și din scripturi, îi invită pe oameni să se îndrepte către Dumnezeu și să ceară ajutor și îndrumare pentru a depăși greutățile vieții. Mormonii cred că fiecare persoană are dreptul să primească îndrumare și sfaturi de la Dumnezeu de-a lungul vieții muritoare.

    

Brian Cordray, directorul diviziei media a Bisericii în Europa explică faptul că „aceste videoclipuri nu sunt concepute să iasă foarte tare în evidență, nefiind pline de animații sau grafice bătătoare la ochi. Ele prezintă adevăruri exprimate simplu de conducători inspirați ai Bisericii, care oferă răspunsuri la cele mai grele întrebări ale vieții. Ele ne învață că Dumnezeu este sursa întregii înţelepciuni și că El ne vorbește astăzi prin slujitorii Săi”.

Seria de videoclipuri este postată, de asemenea, pe paginile de Facebook oficiale ale Bisericii din Europa. Mai târziu, în cursul acestui an, videoclipurile scurte vor fi disponibile, de asemenea, pe mai multe canale You Tube ale Bisericii. Membrii și prietenii Bisericii sunt îndemnați să-și împărtășească experiențele personale cu privire la cele mai grele întrebări ale vieții pe rețelele de socializare, folosind hashtag-ul #CeredelaDumnezeu.

Videoclipurile sunt produse în 23 de limbi: albaneză, croată, cehă, daneză, olandeză, engleză, finlandeză, franceză, germană, greacă, maghiară, islandeză, italiană, norvegiană, polonă, portugheză, română, rusă, serbă, slovacă, slovenă, spaniolă și suedeză.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.