Comunicat de presă

Biserica din Europa lansează o nouă aplicație pentru generația care se ridică

Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă din Europa și-a îmbogățit resursele pentru tinerii adulți. O nouă aplicație numită „Rising Generation (Generația care se ridică)” poate fi descărcată acum pentru dispozitivele Android și Apple.

Tinerii adulți din toată Europa își pot încărca evenimentele și îi pot înștiința rapid pe alții despre ce se întâmplă în regiunea lor. Site-ul web complementar, intitulat risinggeneurope.org, a fost îmbunătățit, având un design mai bine structurat și opțiuni noi. Mai mult, tinerii adulți sunt invitați să ia legătura unii cu alții pe rețelele de socializare prin intermediul canalelor lor de Instagram și YouTube.

„Cu această nouă aplicație, scopul nostru este de a oferi o platformă tuturor tinerilor adulți, pentru ca ei să nu mai rateze niciodată activitățile minunate și să păstreze controlul asupra tuturor înștiințărilor de tip push”, a spus Tom Erhart, unul dintre dezvoltatorii aplicației din Elveția. „Sperăm că îi va ajuta să se adune mai bine, să se întărească unii pe alții și să aibă bucurie în Isus Hristos”, a continuat el.

Utilizatorii aplicației pot să configureze înștiințările de tip push în funcție de țări și regiuni. Publicarea evenimentelor poate fi făcută fără înscriere. Dacă cineva dorește să-și schimbe evenimentele publicate, poate face aceasta înscriindu-se prin intermediul adresei de e-mail.

„Sunt entuziasmat că tinerii adulți au această nouă resursă, care îi va ajuta să rămână conectați în calitate de comunitate și să-L urmeze împreună pe Salvatorul nostru Isus Hristos”, a spus vârstnicul Yves Weidmann, o autoritate a zonei-Cei Șaptezeci din Elveția, care sprijină tinerii adulți în Europa.

Sunt peste 15.000 de membri tineri adulți ai Bisericii în Europa, care participă și au dorința de a-L iubi pe Dumnezeu, de a se conecta unii cu alții și de a-și întări comunitatea.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.