SeniorMission_01.jpg
Comunicat de presă

Adunare specială de devoțiune pentru cupluri de seniori și persoane senioare

O gamă largă de ocazii pentru misionarii seniori sunt disponibile.

Duminică, 9 iunie, între orele 19:00 și 20:30, ora României, Președinția Zonei Centrală, Europa, va desfășura o adunare specială de devoțiune la nivel de zonă pentru toți membrii Bisericii în vârstă de și peste 50 de ani.

În cadrul adunării de devoțiune, membrii vor afla despre diferite ocazii de a sluji în misiune, despre cât de flexibilă este slujirea, despre ajutorul financiar important disponibil tuturor misionarilor seniori și cum să se înscrie pentru a sluji în misiune.

Profeții și apostolii Bisericii au invitat mai multe cupluri de seniori și persoane senioare să slujească în misiuni. De asemenea, au fost puse la dispoziție o gamă largă de ocazii de a sluji în misiuni pentru seniori și s-au îndepărtat obstacolele care, în trecut, i-ar fi putut împiedica pe unii să slujească.

Cum puteți participa

  • În direct. Adunarea de devoțiune se va desfășura în limba engleză la Biroul Zonei Centrală, Europa (str. Berner 119, 60437, Frankfurt pe Main).
  • Prin transmisiune. O transmisiune în direct pe YouTube va fi disponibilă membrilor din întreaga Zonă Centrală, Europa, fiind tradusă în direct în 19 limbi: albaneză, armeană, bulgară, croată, cehă, olandeză, franceză, germană, greacă, maghiară, italiană, polonă, română, sârbă, slovacă, slovenă, spaniolă, turcă și ucraineană.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.