Comunicat de presă

Adunare de devoțiune la nivel mondial a Societății de Alinare

Președintele Russell M. Nelson și Președinția generală a Societății de Alinare – președinta Camille N. Johnson, sora J. Anette Dennis și sora Kristin M. Yee – se vor adresa femeilor în cadrul unei adunări de devoțiune la nivel mondial a Societății de Alinare care va fi transmisă duminică, 17 martie 2024.

Adunarea de devoțiune va sărbători scopul și înființarea Societății de Alinare, care a avut loc în data de 17 martie 1842. Toate membrele Societății de Alinare și tinerele fete care împlinesc 18 ani în 2024 sunt invitate să participe. După mesajele din cadrul adunării de devoțiune, structurile Societății de Alinare vor avea ocazia de a desfășura o adunare locală de mărturii în care surorile să-și poată împărtăși credința în Isus Hristos.

Structurile Societății de Alinare la nivel de țăruși sau episcopii sunt încurajate să se adune pentru adunarea de devoțiune și adunarea de mărturii în seara zilei de duminică, 17 martie. Dacă există circumstanțe care fac dificilă adunarea în perioada indicată, structurile Societății de Alinare se pot aduna în persoană într-o altă zi. Conducătorii sunt, de asemenea, încurajați să transmită adunarea de devoțiune și adunarea de mărturii pentru surorile care nu pot participa în persoană.

Consiliile țărușului sau episcopiei sunt încurajate să se sfătuiască împreună pentru a discuta cele de mai jos.

  • Cum pot membrii Bisericii să ofere sprijin pentru îngrijirea copiilor în timpul evenimentului, astfel încât toate surorile de la Societatea de Alinare să poată participa.
  • Timpul întrunirii pentru adunarea de devoțiune care răspunde cel mai bine nevoilor surorilor din fiecare zonă.
  • Ordinea de zi pentru adunare (vedeți următorul exemplu):
    • rugăciune de deschidere;
    • transmisiunea preînregistrată (35 minute): mesaje din partea președintelui Nelson și a Președinției generale a Societății de Alinare;
    • împărtășirea mărturiilor: durata va fi stabilită de țăruș sau episcopie;
    • imn de încheiere;
    • rugăciune de încheiere.
  • Propuneri suplimentare:
    • încurajați surorile de la Societatea de Alinare să consemneze impresiile pe care le primesc în timpul adunării de devoțiune;
    • invitați surorile să se conecteze la nivel mondial pe rețelele de socializare despre eveniment folosind hashtagul #JesusChristIsRelief (#IsusHristosEsteAlinare);
    • Rugați președințiile locale ale Societății de Alinare să ajute cu desfășurarea evenimentului.

Surorile de la Societatea de Alinare se pot conecta la nivel mondial în legătură cu acest eveniment folosind hashtagul #JesusChristIsRelief (#IsusHristosEsteAlinare).

Vizionarea transmisiunii

Urmăriți adunarea de devoțiune în Biblioteca Evangheliei, Media Library, pe YouTube și accesând acest link.

Transmisiunea va fi disponibilă în următoarele limbi: englezăfrancezăgermanăitaliană, portugheză și spaniolă. Alte limbi vor fi puse la dispoziție în următoarele săptămâni după transmisiune.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.