Comunicat de presă

Adunare de devoțiune pentru tineri adulți din întreaga lume cu președintele Russell M. Nelson și sora Wendy W. Nelson

Președintele Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, Russell M. Nelson, și sora Wendy W. Nelson se vor adresa tinerilor adulți în cadrul unei adunări de devoțiune duminică, 15 mai 2022, de la ora 6 p.m. ora de vară în zona de munte.

Sunt invitați să participe toți tinerii adulți cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani.

YA Devotional Nelson01
YA Devotional Nelson01
Președintele RussellM. Nelson și sora WendyW. Nelson2022 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Cum să vizionați

Conducătorii locali sunt îndemnați să hotărască o dată și o oră de vizionare care se potrivesc cel mai bine tinerilor adulți din zona lor.

Vizionați transmisiunea începând de duminică, 15 mai, la ora 6 p.m., prin sistemul Bisericii de transmisiuni prin satelit, broadcasts.ChurchofJesusChrist.org (disponibilă timp de două săptămâni) sau pe YouTube (transmisiune în direct și la cerere).

Fișierele video și audio în 39 de limbi vor fi disponibile în Biblioteca Evangheliei la categoria „Tineri adulți” la scurt timp după transmisiune.

Pentru detaliile transmisiunii, inclusiv vizionarea, limbile disponibile și subtitrarea pentru persoanele cu deficiențe de auz, consultați programul transmisiunii, care va fi disponibil la câteva zile înainte de eveniment.

Pentru ajutor privind echipamentul pentru transmisiuni prin satelit și transmisiunea prin Internet, specialiștii tehnici ai țărușilor trebuie să facă referire la mhtech.ChurchofJesusChrist.org.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.