Subiect

Preşedinţia Societăţii Primare

Biserica are un program complet pentru a-i învăţa pe copii, numit Societatea Primară, acesta fiind înfiinţat în anul 1878.  Scopul său este de a-i învăţa pe copii Evanghelia lui Isus Hristos şi de a-i ajuta să înveţe să trăiască în acord cu principiile ei.

Programul se adresează tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 18 luni şi 11 ani şi se desfăşoară timp de două ore în fiecare duminică în timp ce părinţii participă la adunările lor săptămânale.  În prezent, peste un milion de copii participă la Societatea Primară, în întreaga lume.

În luna aprilie a anului 2016, sora Joy D. Jones a fost chemată să slujească în calitate de preşedintă generală a Societăţii Primare a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă. Sora Bonnie H. Cordon și sora Cristina B. Franco sunt prima, respectiv a doua sa consilieră.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.