Subiect

Instruire pentru resuscitarea noilor născuţi

http://www.lds.org/library/page/display/0,7098,6211-1-3217-1,00.html

  • Lucrând cu organizaţii naţionale de îngrijire a sănătăţii şi ministere ale sănătăţii din ţări din întreaga lume, Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă trimite medici şi infirmieri voluntari pentru a-i instrui pe cei ce asistă naşterile în tehnicile de resuscitare neonatală. Având o astfel de pregătire, cei ce asistă naşterile pot ajuta la salvarea vieţilor bebeluşilor care se confruntă cu probleme respiratorii la naştere.
  • Datorită eforturilor Bisericii, au fost instruite zeci de mii de persoane care asistă naşterile.
  • În anul 2006, instruirea a avut loc în 26 de ţări: Albania, Argentina, Botswana, Brazilia, Columbia, Republica Democrată Congo, Ecuador, Egipt, El Salvador, Ghana, India, Iordania, Liban, Lesotho, Liberia, Malaysia, Mongolia, Myanmar, Namibia, Nigeria, Paraguay, Peru, Sierra Leone, Thailanda, Turcia şi Ucraina.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.