Subiect

Departamentul Servicii pentru familii SZU

Departamentul Servicii pentru familii SZUeste o organizaţie privată, nonprofit întemeiată de Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă pentru a întări persoane individuale şi familii. Oferă următoarele servicii:

  • Consiliere individuală, matrimonială şi familială
  • Servicii pentru părinţi necăsătoriţi, inclusiv consiliere, asistenţă medicală şi educaţională, precum şi servicii privind adopţia, atunci când sunt solicitate.
  • Servicii privind adopţia
  • Program pentru recuperarea consumatorului dependent . Aceasta este un program ce constă din 12 paşi şi care oferă ajutor în tratarea dependenţelor de substanţe dăunătoare (cum ar fi alcoolul, tutunul, drogurile, cafeaua şi ceaiul), de jocuri de noroc, pornografie, de comportament sexual nepotrivit, de codependenţă (stare psihică în care o persoană este manipulată de dependenţa alteia) şi de tulburări legate de alimentaţie.
  • Consultarea cu respectivii conducători ai Bisericii Departamentul Servicii pentru familii SZU îi poate ajuta pe conducătorii Bisericii atunci când ei lucrează cu membri din congregaţiile lor care întâmpină greutăţi sociale sau emoţionale.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.