Subiect

Atmit

  • Atmit, un terci etiopian făcut după o reţetă veche de secole, este un amestec din fulgi de ovăz, lapte praf, zahăr, sare şi vitamine şi minerale. Amestecul, verificat de către nutriţioniştii de la Universitatea Brigham Young, îi ajută pe copiii şi pe cei în vârstă care sunt atât de subnutriţi încât nu pot digera cereale integrale şi alimente pregătite cu făină de slabă calitate.
  • În anul 2003, Biserica a trimis primul ei transport de atmit în Etiopia pentru a ajuta la diminuarea foametei de care aveau parte 12 milioane de oameni. Primul transport a conţinut 36 de tone de atmit.
  • Atmitul este produs în continuare în oraşul Salt Lake la Welfare Square (Piaţa Bunăstării) şi distribuit oamenilor care suferă de foame în diferite părţi ale lumii.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.