991-president-nelson.jpg
Comunicat de presă

99+1. Președintele Nelson îi invită pe toți să dăruiască dragoste cu ocazia aniversării sale de 100 de ani

Președintele Nelson roagă oamenii să „răspândească dragostea lui Isus Hristos” ajutând o persoană aflată la nevoie

Deoarece președintele Russell M. Nelson se apropie de aniversarea a 100 de ani (9 septembrie 2024), dânsul evidențiază un loc din scripturi în care Isus Hristos folosește numărul 100 pentru a propovădui o lecție despre slujire și dragoste.

În pilda oii rătăcite (Matei 18 și Luca 15), Isus ne învață că trebuie să-i ajutăm pe alții care se află la nevoie, tot așa cum păstorul grijuliu ar face-o cu oile sale – chiar și cu doar una care s-a pierdut dintr-o turmă de 100 de oi. Subliniind acest exemplu, președintele Nelson a sugerat că un mod prin care oamenii pot sărbători aniversarea sa de 100 de ani este să ajute „acea persoană” care se află la nevoie.

991_02.pngDownload Photo

Într-un mesaj postat pe canalele de socializare cu 100 de zile înainte de aniversarea sa din data de 9 septembrie, președintele Nelson a declarat:

„Un dar spiritual care mi-ar lumina viața ar fi ca fiecare dintre noi să ajute «acea persoană» din viața noastră care este posibil să se simtă pierdută sau singură. Pe parcursul următoarelor luni, vă invit să vă întrebați, rugându-vă: «Pe cine cunoașteți care ar putea fi descurajat?». Cu cine ar putea fi nevoie să vă împăcați sau cui ar putea fi nevoie să-i cereți iertare? În ultima vreme, ați avut în minte un nume, deși nu prea ați știut de ce? Când Îi veți adresa aceste întrebări Domnului, El vă va inspira să știți cum să ajutați și să înălțați acea persoană care are nevoie de ajutor”.

Urmând exemplul Salvatorului, președintele Nelson a continuat spunând că noi putem „răspândi dragostea lui Isus Hristos în întreaga lume”.

Vedeți postarea profetului pe Facebook.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.