Comunicat de presă

Un nou site este sursa principală de conținut despre sfinții din zilele din urmă din Europa

Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a lansat oficial o redacție de știri online europeană în limba engleză

După mai multe luni de dezvoltare și testare, Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a lansat oficial Redacția de știri online europeană. Acest site adună laolaltă comunicate de presă și informații de la redacțiile de știri ale fiecărei țări pentru a oferi o experiență unitară, în limba engleză, mass-mediei și liderilor de opinie din întreaga Europă.

<p>O privire asupra noii redacții de știri europeană în limba engleză.</p>
O privire asupra noii redacții de știri europeană în limba engleză.2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

„Acest canal va oferi celor din mass-media o sursă principală de conținut despre Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă din întreaga Europă”, a declarat Dinis Adriano, director de comunicare pentru Zona Centrală, Europa a Bisericii. „Va fi o resursă utilă în plus față de redacțiile de știri obișnuite din fiecare țară, care se concentrează asupra chestiunilor locale. Anticipăm că acest instrument va fi o forță unificatoare pentru întreaga Europă”, a adăugat dânsul.

Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă este o biserică răspândită în întreaga lume și are peste jumătate de milion de membri în Europa.

În urmă cu doisprezece ani, Biserica a început să lanseze redacții de știri online pentru diferite țări europene în limbile lor. Aceste site-uri vor continua să existe, dar unele articole importante vor fi acum împărtășite și prin intermediul redacției de știri europene în limba engleză, pentru a ajunge la un public mai larg.

Această sursă principală de conținut va permite, de asemenea, atât jurnaliștilor, liderilor de opinie, cât și membrilor Bisericii să dobândească o perspectivă internațională asupra activității Bisericii.

Mai mult, conducătorii Bisericii la nivel mondial și european pot folosi noul site pentru a face anunțuri și pentru a aborda subiecte relevante.

Redacția de știri online în limba engleză pentru Europa poate fi găsită apăsând aici sau accesând orice altă redacție de știri a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă și apăsând pe colțul din dreapta sus pentru a deschide un meniu cu edițiile disponibile în țară și în mai multe țări.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.