Comunicat de presă

De la prieten la prieten - Să-L urmăm pe Isus

Un nou episod al seriei pentru copii este acum disponibil în câteva limbi europene

În martie 2024, episodul De la prieten la prieten îi are ca oaspeți speciali pe președintele Dallin H. Oaks, din Prima Președinție, și pe soția dânsului, Kristen. Fiind găzduit de Președinția generală a Societății Primare, acest episod ajută copiii să învețe despre importanța faptului de a-L urma pe Isus.

Friend-to-Friend-03-2024-01
Friend-to-Friend-03-2024-01
Transmisiunea De la prieten la prieten este o serie în care copiii pot învăța despre Evanghelia lui Isus Hristos.2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Va cuprinde muzică, o vizită a lui Louie Tucanul și o activitate distractivă! Conținutul acestui episod cu durata de 20 de minute este distractiv, antrenant, potrivit pentru copii și poate fi folosit în cadrul căminului sau la Societatea Primară, pentru a ajuta copiii să învețe despre Evanghelia lui Isus Hristos.

Episodul este acum disponibil pentru a fi vizionat pe următoarele canale:

Versiuni în diferite limbi sunt disponibile în Biblioteca Evangheliei în limbile albaneză, cehă, daneză, olandeză, engleză, finlandeză, francezăgermană, maghiară, italiană, norvegiană, portughezăspaniolă, suedeză și ucraineană.

Episodul va fi disponibil în mai multe limbi în săptămânile următoare. 

Informații despre activitate

În timpul transmisiunii, copiii vor învăța să facă propriul crin pentru Paște din orice materiale pe care le au la dispoziție. (Vedeți ilustrația de mai jos din revista „Prietenul”, numărul din martie 2024.)

Materialele necesare pentru activitate sunt:

  • hârtie;
  • creioane colorate sau markere;
  • foarfecă;
  • bandă adezivă;
  • un bețișor.
Friend-to-Friend-03-2024-02
Friend-to-Friend-03-2024-02
Încercați această activitate distractivă din revista „Prietenul", numărul din martie 2024.2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.