Comunicat de presă

Sfinții din zilele din urmă din Europa se pregătesc să urmărească conferința generală

Conferința generală este o adunare la nivel mondial a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă. De două ori pe an, în timpul primelor sfârșituri de săptămână din lunile aprilie și octombrie, conducători ai Bisericii din întreaga lume împărtășesc mesaje care se concentrează asupra lui Isus Hristos și asupra Evangheliei Sale. Printre cei care vor urmări transmisiunile conferinței din orașul Salt Lake din Statele Unite în perioada 6-7 aprilie 2024 vor fi multe mii de credincioși din întreaga Europă.

<p>Persoane care au participat la conferință s au adunat înainte de sesiunea de duminică dimineață a Conferinței Generale desfășurate la Centrul de conferințe din Piața Templului din orașul Salt Lake, Utah, în data de 1 octombrie 2023.</p>
Persoane care au participat la conferință s-au adunat înainte de sesiunea de duminică dimineață a Conferinței Generale desfășurate la Centrul de conferințe din Piața Templului din orașul Salt Lake, Utah, în data de 1 octombrie 2023.2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

„Conferința generală mi-a binecuvântat viața pentru că întotdeauna a fost cel puțin o cuvântare care parcă mi-era adresată pentru a mă îndruma într-o situație sau o încercare anume prin care treceam”, a spus un membru al Bisericii care locuiește în Germania. La ultima conferință din luna octombrie a anului 2023, președintele Bisericii Russell M. Nelson a invitat ascultătorii să „(gândească) din perspectivă celestială” sau cerească.

Un membru din Olanda a spus: „Pentru mine, a gândi din perspectivă celestială înseamnă a avea mai multă încredere în timpul și planul lui Dumnezeu și a avea credință că lucrurile vor fi spre binele nostru. Înseamnă, de asemenea, să învățăm să renunțăm și să lăsăm lucrurile în mâinile Sale. Am lucrat cu adevărat la acest lucru și mi-a adus atât de multă pace interioară”.

transmisiuni în direct de pe ChurchofJesusChrist.org în peste 70 de limbi. Acestea mai pot fi vizionate, de asemenea, pe canalul de YouTube General Conference (Conferința Generală), pe aplicațiile Gospel Stream și Biblioteca Evangheliei; pot fi ascultate pe alte posturi radio, pot fi vizionate pe alte televiziuni, prin satelit și prin alte canale digitale.

După transmisiune, mesajele vor fi disponibile în format text, audio și video pe mai multe canale în peste 70 de limbi pentru a putea fi vizonate și studiate la cerere. Aceste canale includ Biblioteca Evangheliei, Media Library, canalul de YouTube General Conference, Gospel Stream și revistele Bisericii.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.