Comunicat de presă

Adunare de devoțiune pentru tinerii adulți din întreaga lume cu vârstnicul și sora Soares

Tinerii adulți din Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă sunt invitați să se apropie mai mult de Isus Hristos urmărind adunarea de devoțiune pentru tinerii adulți din întreaga lume din data de 18 februarie 2024.

<p>Vârstnicul Ulisses Soares și sora Rosana Soares</p>
Vârstnicul Ulisses Soares și sora Rosana Soares2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Vârstnicul Ulisses Soares din Cvorumul celor Doisprezece Apostoli și soția sa, Rosana, vor împărtăși mesaje speciale pentru tinerii adulți cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani. Recent, vârstnicul și sora Soares ne-au învățat cum pot tinerii adulți să primească îndrumare individuală de la Dumnezeu, să-și clădească credința și să se pregătească pentru căsătoria și familia nepieritoare. Adunarea de devoțiune din luna februarie este încă o ocazie de a asculta un apostol al lui Isus Hristos și de a simți Spiritul.

Tinerii adulți sunt încurajați să participe împreună cu prietenii și să discute ulterior despre cum să pună în practică ce au învățat în timpul adunării de devoțiune.

Modalități de vizionare

Transmisiunea va fi disponibilă în mai multe limbi europene pe broadcasts.ChurchofJesusChrist.org începând cu 2425 februarie.

Limbile incluse sunt:

albaneză, armeană, bulgară (subtitrare), croată (subtitrare), cehă, daneză (subtitrare), olandeză (subtitrare), estonă (subtitrare), finlandeză (subtitrare), franceză, germană, greacă (subtitrare), maghiară (subtitrare), islandeză (subtitrare), italiană, letonă, lituaniană, norvegiană (subtitrare), polonă, română (subtitrare), sârbă (subtitrare), slovacă, slovenă, spaniolă, suedeză (subtitrare) și ucraineană.

Vizionați ulterior adunarea de devoțiune la cerere în Biblioteca Evangheliei.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.