Comunicat de presă

Ultima transmisiune din anul 2020 a Generației care se ridică, Europa, prezintă fapte de slujire din Europa

Ultima transmisiune din anul 2020 a Generației care se ridică, Europa, pentru tinerii și tinerii adulți de pe întregul continent va fi transmisă în data de 25 septembrie, la ora 19:00, ora de vară a Europei Centrale, pe paginile oficiale de pe Facebook, Instagram și YouTube ale zonei Europa a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă. Transmisiunea va fi disponibilă în 22 de limbi și „este realizată pentru tinerii din Europa de tinerii din Europa”.

 

Alături de gazdele obișnuite ale transmisiunii, Irene Kabongo, din Belgia, și Ben Warner, din Marea Britanie, în studio vor fi prezenți și vârstnicul Erich W. Kopischke, al doilea consilier în Președinția Zonei Europa, și vârstnicul Alan Phillips, autoritate a zonei-Cei Șaptezeci, din Marea Britanie. Transmisiunea va include, de asemenea, misionari care slujesc în Croația și Serbia, prezentări video ale unor persoane din diferite țări și două numere muzicale speciale.

Participanții vor discuta despre modul în care generația care se ridică aduce o schimbare în lumea de astăzi prin modul în care exemplifică Evanghelia lui Isus Hristos și trăiesc potrivit acesteia în moduri firești. Vârstnicul Kopischke a explicat: „Oamenii vor fi atrași de această mișcare, în special cei care nu sunt de aceeași credință cu noi, deoarece vor dori să știe «de ce?». Mulți vor dori să vadă ce vedem noi și să simtă ce simțim noi și, apoi, își vor dori să se alăture și să facă parte din această mișcare”.

Pentru cei care nu pot viziona transmisiunea în direct, întreaga înregistrare va fi disponibilă, mai târziu, pe paginile oficiale ale Bisericii de pe rețelele de socializare din Europa.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.