Comunicat de presă

Noua serie de prezentări video despre cum să ne pregătim pentru conferința generală

Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă va desfășura Conferința Generală bianuală în perioada 2-3 octombrie 2021. Toți sunt bineveniți să se alăture milioanelor de oameni din întreaga lume pentru a asculta mesaje despre Salvatorul Isus Hristos din partea profeților și apostolilor în viață, precum și din partea altor conducători ai Bisericii din întreaga lume.

General Conference October 2021Download Photo

Pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru acest eveniment spiritual, în zilele de dinaintea conferinței generale, Biserica va publica opt prezentări video scurte cu sugestii. Puteți viziona mai jos o scurtă prezentare a seriei de prezentări video intitulată „Conferința generală – Cum te vei pregăti?”.

O nouă prezentare video în care vi se va sugera cum să vă pregătiți va fi distribuită zilnic pe rețelele de socializare ale Bisericii (Facebook, YouTube, Instagram) în 22 de limbi, începând cu data de 25 septembrie și până în data de 2 octombrie 2021.

De asemenea, puteți continua să verificați această Listă de redare pentru cele mai noi prezentări video ce vor fi încărcate.

Conferința Generală este o adunare mondială a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă. De două ori pe an, în primul sfârșit de săptămână din lunile aprilie și octombrie, conducători ai Bisericii din întreaga lume împărtășesc mesaje care se concentrează pe Hristos cel Viu și Evanghelia Sa. Conferința este transmisă în direct de la Centrul de conferințe din Piața Templului din orașul Salt Lake, Utah, S.U.A, în aproximativ 70 de limbi și este tradusă ulterior în peste 100 de limbi.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.