Comunicat de presă

Concertul interconfesional de Crăciun invită pe toată lumea să sărbătorească nașterea lui Hristos

Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă va găzdui o transmisiune de sărbători în data de 19 decembrie.

Un concert muzical de sărbători, intitulat Martori ai Crăciunului, va fi transmis online în data de 19 decembrie 2021. Transmis din Centrul pentru vizitatori al Templului Roma și din biserica istorică din Copenhaga, Biserica Doamnei noastre, acest eveniment interconfesional va începe de la ora 19:00.

ChurchofOurLadyCopenhagen
ChurchofOurLadyCopenhagen
Biserica Doamnei Noastre, Copenhaga, Danemarcastock.adobe.com/OliverFoerstner
Download Photo

Acest program muzical de sărbători va include colinde cunoscute de Crăciun, precum Bucurie în lume, Primul Crăciun și Departe într-un staul, interpretate de renumita violonistă Jenny Oaks Baker împreună cu soprana Alex Sharpe de la Family Four (anterior de la Celtic Woman). Naratorul va fi actorul danez Tomas Ambt Kofod.

Jenny Oaks Baker este o interpretă cu o nominalizare Grammy, cu o prezență pe primul loc în topul Billboard și o artistă cu optsprezece albume de studio înregistrate. Ea a absolvit Juilliard School și a cântat în săli de spectacole celebre din toată lumea.

Alex Sharpe este o soprană/actriță irlandeză și a cântat mult în zona West End din Londra și pe scena irlandeză. Pe plan internațional, este cunoscută ca membră fondatoare a grupului Celtic Woman.

Tomas Ambt Kofod este actor și vocalist danez care a jucat în numeroase filme și spectacole de teatru, inclusiv în rolul principal din Fantoma de la Operă și Mizerabilii.

Acest concert, care va dura o oră, va include momente muzicale memorabile, dar și o relatare biblică despre umila naștere a Salvatorului nostru în Betleem. Reflectând diferitele tradiții de Crăciun din Europa, fragmente ale unor prezentări video despre celebrarea unor sărbători în Germania, Austria, Franța și Spania vor îmbogăți acest eveniment unic de Crăciun. Va fi, cu siguranță, atât un eveniment care inspiră, cât și unul memorabil pentru persoane și familii.

Concertul Martori ai Crăciunului va fi disponibil în 24 de limbi și va putea fi vizionat online la acest link: https://www.facebook.com/watch/221511398043553/1219054771950436. Va fi, de asemenea, disponibil pentru a fi vizionat la cerere până în data de 13 ianuarie 2022. Acest concert face parte din campania mondială de Crăciun, denumită Luminează lumea cu dragoste.

Christmas Concert 05
Christmas Concert 05
Centrul pentru vizitatori din Roma2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.